Beste Heer of Mevrouw,

Naar aanleiding van open vacatures, wil ik hierbij solliciteren bij de Marine.

Ik ben een derdejaars Game Art student op het Mediacollege Amsterdam, en ik ben erg geïnteresseerd in een stageplek bij de Marine. Ik werd naar u verwezen door een klasgenoot die al een gesprek heeft bij jullie, zijn naam is Thomas Mittelmeijer.

Ik ben een heel technisch persoon, ik ben zeer geïnteresseerd in hoe verschillende dingen in elkaar zitten en wat ze doen. Dat betekent dat ik vaak onderzoek doe over wat ik maak, en hiermee kan ik ook zeker weten dat ik tevreden ben met mijn werk en dat het goed in elkaar zit!

Ik kan goed omgaan met collega’s en ik ben een heel gezellig persoon om mee te werken! Onder andere hebben ik en Thomas vaak samen gewerkt en zijn we goed op elkaar afgestemd. Ook kan ik goed zelfstandig werken als het nodig is!

Tijdens mijn opleiding heb ik veel ervaring opgebouwd met meerdere programma’s, onder anderen Autodesk 3DS MAX, Autodesk MAYA, Cinema4D, Substance Painter, Substance Designer, Adobe Illustrator en Adobe Photoshop. Ook heb ik ervaring met Unreal Engine 4.

Mijn werk kunt u hieronder vinden:

https://www.icaroarrigoni.com/

Ik zou graag langs willen komen voor een gesprek en ik hoor graag van jullie terug,

Met vriendelijke groeten,

Icaro Arrigoni.