3D ARTIST

asd

Beste Heer of Mevrouw,

Na aanleiding van de vacatures die open staan op https://zwartlicht.nl/vacatures/, wil ik hierbij solliciteren op Architectural Visualization Internship.

Ik ben een derde jaars Game Art student op het Mediacollege Amsterdam, en ik ben heel erg geïnteresseerd in Achitectural Visualization. Ik solliciteer wegens mijn passie voor Architectuur en Interior Design, en ook om dieper in het wereld van Visualization te kunnen komen. Tijdens mijn opleiding heb ik veel ervaring opgebouwd met meerdere programma’s, onder anderen Autodesk MAYA, Cinema4D, Substance Painter, Substance Designer, Adobe Illustrator en Adobe Photoshop.

Ik ben een hele technische persoon, ik ben zeer geïnteresseerd in hoe verschillende dingen in elkaar zitten en wat ze doen. Dat betekent dat ik vaak onderzoek doe over wat ik maak, en hiermee kan ik niet alleen mezelf tevreden maken maar ook zeker weten dat mijn werk goed in elkaar zit! Ik hou erg veel van Bauhaus, The Memphis Group, Swedse Interior Designers, en daar haal ik ook vaak inspiratie uit! Ik hou ook veel van uitproberen, ik kan makkelijk nieuwe dingen leren zoals nieuwe software en dergelijke en ik ben ook niet bang om hulp te vragen als ik het ooit nodig heb! Ik vraag ook vaak om feedback en ik neem dat feedback op ongeacht van wie het is! Vaak ga ik voor hele clean sheets en artwork, maar ik weet ook hoe ik dingen gebruikt kan laten lijken.

Ik kan goed omgaan met collega’s en ik ben een hele gezellige persoon om mee te werken! Ook kan ik zelfstandig werken als het nodig is!

Mijn werk kunt u hieronder vinden:
https://www.icaroarrigoni.com/

Ik zou graag langs willen komen voor een gesprek en ik hoor graag van jullie terug,

Met vriendelijke groeten,
Icaro Arrigoni.